Fanpage

Ook zo'n fan van de bouw van de fietsenstalling? Stuur een mail naar info@kj-plein.nl met jouw foto's, filmpjes of een link naar jouw blog. We plaatsen ze dan op deze fanpage.

Peter Hengst is kunstschilder. Hij raakte  geinspireerd door de werknemers aan het bouwproject tijdens de pauze. Op twee houten paneel heeft hij een spiegelende twee meter brede voorstelling gemaakt in olieverf.

Meer van zijn kunst is te vinden op www.peterhengst.nl

foto: René Middel

met dank aan Rene Middel

Wederom dankzij Rene Middel 2 prachtige foto's van de bouwplaats.

Met dank aan Rene Middel een prachtige foto met het uitzicht op de bouwplaats vanuit de 4e verdieping.

Met dank aan Jan Stok een 3-tal mooie foto's van de bouwplaats

Dankzij Fokko een mooie foto van het project vanaf de 5e verdieping.

Een nieuwe foto van de werkzaamheden, met dank aan Rene op de 4e verdieping.

Vanuit de 8e verdieping van de Hoftoren heeft Adriaan de Haan de eerste timelapse filmpjes gemaakt van de werkzaamheden. 

Zowel Jan, woonachtig in de City-Tower, als Rene, werkzaam bij HTM in Stichthage, hebben foto's gemaakt bij de start van de CSM-wanden. CSM staat voor Concrete Soil Mix. Deze bouwmethode is trillingsvrij en geluidsarm. De CSM-stelling graaft een wand, terwijl er cement en water wordt toegevoegd. Het water en cement vormen samen met het zand uit de grond na het uitharden een stevige wand.

Jan, woonachtig in de City-Tower van New Babylon, kijkt vanuit zijn woning uit over de bouwplaats. In de tweede week van januari maakte hij onderstaande foto. Hier is Mobilis bezig de rijplaten te leggen voor het bouwverkeer. Door een lus te maken kunnen de vrachtwagens gemakkelijk op de bouwplaats draaien zodat ze niet op de Bezuidenhoutseweg hoeven te keren. Zo minimaliseren wij de verkeersoverlast!

Met dank aan Rene Middel

De eerste foto is binnen! Theo werkt in Stichthage en heeft onderstaande foto genomen. De bouwplaats ligt er netjes bij zo te zien!